آ

  • آدامس زغالی تأثیر آدامس‌‌های زغالی در کاهش غلظت مواد و ترکیبات ناخواسته: رنگ‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها در بزاق [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 199-208]
  • آرد گندم تأثیر روغن سیاه‌دانه بر خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ماندگاری کیک مرزه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 367-382]
  • آگار ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 257-274]
  • آنتوسیانین بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین از گل چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روش‌های روش‌شناسی سطح پاسخ (RSM)، مدل‌سازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعه‌های ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]

ا

  • اتوکلاو مقایسۀ روش‌های استخراج DNA جهت شناسایی لاکتوباسیل‌های پروبیوتیکی، باکتری‌های مقاوم به تجزیه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 415-422]
  • ازدست‌دادن رطوبت افزایش مدت زمان ماندگاری نُقل ازطریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 233-246]
  • اسانس بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
  • استخراج DNA مقایسۀ روش‌های استخراج DNA جهت شناسایی لاکتوباسیل‌های پروبیوتیکی، باکتری‌های مقاوم به تجزیه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 415-422]
  • استخراج ترکیبات زیست‌فعال تأثیر روش‌های استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis) [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 209-222]
  • استخراج کسری بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین از گل چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روش‌های روش‌شناسی سطح پاسخ (RSM)، مدل‌سازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعه‌های ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]
  • اصلاح‌کنندۀ رطوبت نسبی افزایش مدت زمان ماندگاری نُقل ازطریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 233-246]
  • انتقال جرم بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین از گل چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روش‌های روش‌شناسی سطح پاسخ (RSM)، مدل‌سازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعه‌های ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]
  • انتقال حرارت تجزیه‌و‌تحلیل عملکرد و صرفه‌جویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 383-396]
  • انجماد-انجمادزدایی تأثیر روش‌های استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis) [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 209-222]
  • انرژی فعال‌سازی مدل‌سازی لایۀ نازک و ویژگی‌های خشک‌کردن خورشیدی خشک‌کن خورشیدی ترکیبی فتوولتائیک حرارتی هم‌رفتی اجباری (PV-T) با کمک جمع‌کنندۀ لولۀ تخلیه‌شده برای خشک‌کردن برش‌های سیب‌زمینی تیمارنشده [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 319-334]
  • انزروت محتوای فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های متانولی و آبی بخش‌های مختلف گیاه انزروت و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ صمغ متانولی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 291-302]
  • اولئوژل تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساخته‌شده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحت‌تأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژل‌کننده [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 43-54]
  • اینولین ارزیابی خصوصیات و ویژگی‌های سوسیس ماهی قزل‌آلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 17-28]

ب

  • باکویت بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبه‌غلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 247-256]
  • بخارپزکردن تجزیه‌و‌تحلیل عملکرد و صرفه‌جویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 383-396]
  • برگر ماهی بررسی تغییرات میکروبی، شیمیایی و رنگ برگر ماهی در شرایط مختلف نگهداری با استفاده از شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 67-82]
  • بسته‌بندی اثر کاربرد 1-متیل‌سیکلوپروپن همراه با بسته‌بندی بر بیان ژن‌های مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجه‌فرنگی گیلاسی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 275-290]
  • بسته‌بندی بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
  • بیان ژن اثر کاربرد 1-متیل‌سیکلوپروپن همراه با بسته‌بندی بر بیان ژن‌های مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجه‌فرنگی گیلاسی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 275-290]
  • بیوسنتز اتیلن اثر کاربرد 1-متیل‌سیکلوپروپن همراه با بسته‌بندی بر بیان ژن‌های مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجه‌فرنگی گیلاسی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 275-290]

پ

  • پایداری کاهش ترکیبات ضدتغذیه‌ای و اسیدهای چرب آزاد سبوس جو، جوی دوسر و برنج تیمارشده با امواج مایکروویو [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 55-66]
  • پردازش تصویر افزایش مدت زمان ماندگاری نُقل ازطریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 233-246]
  • پروبیوتیک اثر تنش حرارتی بر مقاومت دو سویه از باسیل‌های اسپورزا در مدل شبیه‌سازی دستگاه گوارش و بررسی خواص پروبیوتیکی آنها [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 29-42]
  • پروتئین آب پنیر ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 257-274]
  • پنیر آنالوگ بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 423-436]

ت

  • تجزیه‌وتحلیل میکروبی تأثیر روغن سیاه‌دانه بر خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ماندگاری کیک مرزه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 367-382]
  • تخمیر ارزیابی ترکیبات میکروبی و شیمیایی نوشیدنی‌های تخمیری تولیدشده از آجیل ببر (Cyperus esculentus) و چغندر (Beta vulgaris) [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 223-232]
  • تغییرات شیمیایی بررسی تغییرات میکروبی، شیمیایی و رنگ برگر ماهی در شرایط مختلف نگهداری با استفاده از شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 67-82]
  • تغییرات میکروبی بررسی تغییرات میکروبی، شیمیایی و رنگ برگر ماهی در شرایط مختلف نگهداری با استفاده از شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 67-82]
  • تنش حرارتی اثر تنش حرارتی بر مقاومت دو سویه از باسیل‌های اسپورزا در مدل شبیه‌سازی دستگاه گوارش و بررسی خواص پروبیوتیکی آنها [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 29-42]

ج

  • جمع‌کنندۀ لولۀ تخلیه مدل‌سازی لایۀ نازک و ویژگی‌های خشک‌کردن خورشیدی خشک‌کن خورشیدی ترکیبی فتوولتائیک حرارتی هم‌رفتی اجباری (PV-T) با کمک جمع‌کنندۀ لولۀ تخلیه‌شده برای خشک‌کردن برش‌های سیب‌زمینی تیمارنشده [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 319-334]

چ

  • چربی کاهش‌یافته بهینه‌یابی سیستم‌های حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 123-140]

ح

  • حداقل غلظت مهارکنندۀ رشد جداسازی، شناسایی و تعیین حساسیت ضدمیکروبی آرکوباکتر بوتزلری جداشده از لاشۀ مرغ در کشتارگاه‌های شهرستان تنکابن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 83-94]

خ

  • خامه بررسی اثر کربوکسی‌متیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و مدت زمان هم‌زدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 335-350]
  • خشک‌کن خورشیدی حرارتی فتوولتائیک ترکیبی مدل‌سازی لایۀ نازک و ویژگی‌های خشک‌کردن خورشیدی خشک‌کن خورشیدی ترکیبی فتوولتائیک حرارتی هم‌رفتی اجباری (PV-T) با کمک جمع‌کنندۀ لولۀ تخلیه‌شده برای خشک‌کردن برش‌های سیب‌زمینی تیمارنشده [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 319-334]
  • خمیر کورکومین بارگذاری‌شده در هیدروژل تقویت‌شده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 303-318]
  • خواص بافتی بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر هوادار حاوی کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ و بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی آن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
  • خواص تغذیه‌ای تأثیر روغن سیاه‌دانه بر خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ماندگاری کیک مرزه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 367-382]
  • خواص حسی تأثیر روغن سیاه‌دانه بر خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ماندگاری کیک مرزه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 367-382]
  • خواص ‌رئولوژیکی بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر هوادار حاوی کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ و بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی آن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
  • خواص شکست ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 257-274]

د

  • دسر لبنی خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 183-198]
  • دسر هوادار بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر هوادار حاوی کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ و بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی آن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]

ذ

  • ذخیره‌سازی کاهش ترکیبات ضدتغذیه‌ای و اسیدهای چرب آزاد سبوس جو، جوی دوسر و برنج تیمارشده با امواج مایکروویو [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 55-66]
  • ذخیرۀ انرژی تجزیه‌و‌تحلیل عملکرد و صرفه‌جویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 383-396]

ر

  • رئولوژی ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 257-274]
  • رئولوژی کورکومین بارگذاری‌شده در هیدروژل تقویت‌شده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 303-318]
  • راندمان حرارتی تجزیه‌و‌تحلیل عملکرد و صرفه‌جویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 383-396]
  • روش اکستروژن پس‌رو بهینه‌یابی سیستم‌های حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 123-140]
  • روش سطح پاسخ (RSM) بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین از گل چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روش‌های روش‌شناسی سطح پاسخ (RSM)، مدل‌سازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعه‌های ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]
  • روغن فندق بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 423-436]
  • روغن هسته انگور تولید مافین با چربی کاهش‌یافته با استفاده از ارگانوژل بر پایۀ موم کارنوبا [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 155-168]
  • روغن هستۀ انگور تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساخته‌شده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحت‌تأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژل‌کننده [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 43-54]
  • ریزپوشانی خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 183-198]
  • ریزجلبک اسپیرولینا تأثیر روش‌های استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis) [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 209-222]
  • ریزساختار تأثیر روغن سیاه‌دانه بر خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ماندگاری کیک مرزه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 367-382]

ز

  • زغال فعال تأثیر آدامس‌‌های زغالی در کاهش غلظت مواد و ترکیبات ناخواسته: رنگ‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها در بزاق [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 199-208]

ژ

  • ژل امولسیون پر شده سرد ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 257-274]

س

  • سبوس کاهش ترکیبات ضدتغذیه‌ای و اسیدهای چرب آزاد سبوس جو، جوی دوسر و برنج تیمارشده با امواج مایکروویو [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 55-66]
  • سختی بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 423-436]
  • سفتی تولید مافین با چربی کاهش‌یافته با استفاده از ارگانوژل بر پایۀ موم کارنوبا [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 155-168]
  • سوسیس تخمیری ارزیابی خصوصیات و ویژگی‌های سوسیس ماهی قزل‌آلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 17-28]
  • سیستم دوفازی ساختاریافته بهینه‌یابی سیستم‌های حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 123-140]
  • سینتیک خشک‌کردن لایۀ نازک مدل‌سازی لایۀ نازک و ویژگی‌های خشک‌کردن خورشیدی خشک‌کن خورشیدی ترکیبی فتوولتائیک حرارتی هم‌رفتی اجباری (PV-T) با کمک جمع‌کنندۀ لولۀ تخلیه‌شده برای خشک‌کردن برش‌های سیب‌زمینی تیمارنشده [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 319-334]

ش

  • شاخص‌های شیمیایی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصارۀ گیاه اناریجه (Froriepia subpinnata) بر مدت زمان ماندگاری فیلۀ ماهی تیلاپیای نیل در دمای یخچال [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 95-108]
  • شاخص‌های میکروبی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصارۀ گیاه اناریجه (Froriepia subpinnata) بر مدت زمان ماندگاری فیلۀ ماهی تیلاپیای نیل در دمای یخچال [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 95-108]
  • شبکۀ عصبی مصنوعی بررسی تغییرات میکروبی، شیمیایی و رنگ برگر ماهی در شرایط مختلف نگهداری با استفاده از شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 67-82]
  • شرایط شبیه‌سازی دستگاه گوارش اثر تنش حرارتی بر مقاومت دو سویه از باسیل‌های اسپورزا در مدل شبیه‌سازی دستگاه گوارش و بررسی خواص پروبیوتیکی آنها [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 29-42]
  • شرایط یخچالی استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بسته‌بندی‌شدۀ تازه در دمای یخچال [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 169-182]
  • شربت گلوکز افزایش مدت زمان ماندگاری نُقل ازطریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 233-246]
  • شیر برنج بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 423-436]
  • شیر شتر بررسی اثر کربوکسی‌متیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و مدت زمان هم‌زدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 335-350]
  • شیر شتر خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 183-198]
  • شیمیایی ارزیابی ترکیبات میکروبی و شیمیایی نوشیدنی‌های تخمیری تولیدشده از آجیل ببر (Cyperus esculentus) و چغندر (Beta vulgaris) [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 223-232]

ص

  • صمغ دانۀ ریحان بررسی ویژگی‌های فیلم صمغ دانۀ ریحان غنی‌شده با عصارۀ خوشاریزه و اثر نگهدارندۀ آن بر کیفیت ماهی کپور نقره‌ای [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 397-414]
  • صمغ دانۀ شاهی بررسی اثر کربوکسی‌متیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و مدت زمان هم‌زدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 335-350]
  • صمغ زانتان بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر هوادار حاوی کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ و بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی آن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]

ظ

  • ظرف پخت چند کاناله تجزیه‌و‌تحلیل عملکرد و صرفه‌جویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 383-396]

ع

  • عامل‌های حجم‌دهندۀ روغنی بهینه‌یابی سیستم‌های حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 123-140]
  • عصارۀ اناریجه اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصارۀ گیاه اناریجه (Froriepia subpinnata) بر مدت زمان ماندگاری فیلۀ ماهی تیلاپیای نیل در دمای یخچال [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 95-108]
  • عصارۀ خوشاریزه خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 183-198]
  • عصارۀ خوشاریزه بررسی ویژگی‌های فیلم صمغ دانۀ ریحان غنی‌شده با عصارۀ خوشاریزه و اثر نگهدارندۀ آن بر کیفیت ماهی کپور نقره‌ای [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 397-414]

غ

  • غلات کاهش ترکیبات ضدتغذیه‌ای و اسیدهای چرب آزاد سبوس جو، جوی دوسر و برنج تیمارشده با امواج مایکروویو [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 55-66]

ف

  • فراصوت تأثیر روش‌های استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis) [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 209-222]
  • فراورده‌های تخمیری ایجاد شرایط بهینه برای تولید باکتریوسین از لاکتی‌پلانتی‌باسیلوس پلانتاروم جداشده از میوه‌ها و سبزی‌های تخمیری سنتی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 351-366]
  • فراورده‌های دریایی بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
  • فراورده‌های فراسودمند بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبه‌غلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 247-256]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی آماده‌سازی نانولیپوزوم‌های حامل فیکوبیلی‌پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی‌مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی محتوای فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های متانولی و آبی بخش‌های مختلف گیاه انزروت و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ صمغ متانولی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 291-302]
  • فعالیت ضدباکتریایی ایجاد شرایط بهینه برای تولید باکتریوسین از لاکتی‌پلانتی‌باسیلوس پلانتاروم جداشده از میوه‌ها و سبزی‌های تخمیری سنتی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 351-366]
  • فعالیت ضدمیکروبی آماده‌سازی نانولیپوزوم‌های حامل فیکوبیلی‌پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی‌مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
  • فعالیت ضدمیکروبی محتوای فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های متانولی و آبی بخش‌های مختلف گیاه انزروت و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ صمغ متانولی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 291-302]
  • فیکوبیلی‌پروتئین آماده‌سازی نانولیپوزوم‌های حامل فیکوبیلی‌پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی‌مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
  • فیلم فعال بررسی ویژگی‌های فیلم صمغ دانۀ ریحان غنی‌شده با عصارۀ خوشاریزه و اثر نگهدارندۀ آن بر کیفیت ماهی کپور نقره‌ای [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 397-414]
  • فیلۀ کپور نقره‌ای بررسی ویژگی‌های فیلم صمغ دانۀ ریحان غنی‌شده با عصارۀ خوشاریزه و اثر نگهدارندۀ آن بر کیفیت ماهی کپور نقره‌ای [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 397-414]
  • فیلۀ ماهی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصارۀ گیاه اناریجه (Froriepia subpinnata) بر مدت زمان ماندگاری فیلۀ ماهی تیلاپیای نیل در دمای یخچال [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 95-108]
  • فیلۀ مرغ استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بسته‌بندی‌شدۀ تازه در دمای یخچال [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 169-182]

ق

  • قزل‌آلا ارزیابی خصوصیات و ویژگی‌های سوسیس ماهی قزل‌آلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 17-28]

ک

  • کربوکسی‌متیل سلولز بررسی اثر کربوکسی‌متیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و مدت زمان هم‌زدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 335-350]
  • کم چرب تولید مافین با چربی کاهش‌یافته با استفاده از ارگانوژل بر پایۀ موم کارنوبا [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 155-168]
  • کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر هوادار حاوی کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ و بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی آن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
  • کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر بررسی اثر کربوکسی‌متیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و مدت زمان هم‌زدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 335-350]
  • کیتوزان آماده‌سازی نانولیپوزوم‌های حامل فیکوبیلی‌پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی‌مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
  • کیتوزان اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصارۀ گیاه اناریجه (Froriepia subpinnata) بر مدت زمان ماندگاری فیلۀ ماهی تیلاپیای نیل در دمای یخچال [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 95-108]
  • کینوآ بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبه‌غلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 247-256]

گ

  • گلیادین بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
  • گوجه‌فرنگی گیلاسی اثر کاربرد 1-متیل‌سیکلوپروپن همراه با بسته‌بندی بر بیان ژن‌های مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجه‌فرنگی گیلاسی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 275-290]
  • گیاهان ارزیابی ترکیبات میکروبی و شیمیایی نوشیدنی‌های تخمیری تولیدشده از آجیل ببر (Cyperus esculentus) و چغندر (Beta vulgaris) [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 223-232]

ل

  • لیزوزیم مقایسۀ روش‌های استخراج DNA جهت شناسایی لاکتوباسیل‌های پروبیوتیکی، باکتری‌های مقاوم به تجزیه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 415-422]

م

  • مافین تولید مافین با چربی کاهش‌یافته با استفاده از ارگانوژل بر پایۀ موم کارنوبا [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 155-168]
  • مایکروویو کاهش ترکیبات ضدتغذیه‌ای و اسیدهای چرب آزاد سبوس جو، جوی دوسر و برنج تیمارشده با امواج مایکروویو [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 55-66]
  • مدل‌سازی جنبشی بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین از گل چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روش‌های روش‌شناسی سطح پاسخ (RSM)، مدل‌سازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعه‌های ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]
  • مطلوبیت بالا بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 423-436]
  • مقاومت ضدمیکروبی جداسازی، شناسایی و تعیین حساسیت ضدمیکروبی آرکوباکتر بوتزلری جداشده از لاشۀ مرغ در کشتارگاه‌های شهرستان تنکابن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 83-94]
  • موم زنبورعسل تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساخته‌شده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحت‌تأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژل‌کننده [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 43-54]
  • موم کارنوبا تولید مافین با چربی کاهش‌یافته با استفاده از ارگانوژل بر پایۀ موم کارنوبا [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 155-168]
  • میکروارگانیسم‌ها ارزیابی ترکیبات میکروبی و شیمیایی نوشیدنی‌های تخمیری تولیدشده از آجیل ببر (Cyperus esculentus) و چغندر (Beta vulgaris) [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 223-232]

ن

  • نان کورکومین بارگذاری‌شده در هیدروژل تقویت‌شده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 303-318]
  • نانوالیاف بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
  • نانوامولسیون اسانس استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بسته‌بندی‌شدۀ تازه در دمای یخچال [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 169-182]
  • نانولیپوزوم آماده‌سازی نانولیپوزوم‌های حامل فیکوبیلی‌پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی‌مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
  • نرخ سردکردن تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساخته‌شده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحت‌تأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژل‌کننده [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 43-54]
  • نفوذ رطوبت مؤثر مدل‌سازی لایۀ نازک و ویژگی‌های خشک‌کردن خورشیدی خشک‌کن خورشیدی ترکیبی فتوولتائیک حرارتی هم‌رفتی اجباری (PV-T) با کمک جمع‌کنندۀ لولۀ تخلیه‌شده برای خشک‌کردن برش‌های سیب‌زمینی تیمارنشده [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 319-334]
  • نُقل افزایش مدت زمان ماندگاری نُقل ازطریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 233-246]
  • نگهدارندۀ بیولوژیک ایجاد شرایط بهینه برای تولید باکتریوسین از لاکتی‌پلانتی‌باسیلوس پلانتاروم جداشده از میوه‌ها و سبزی‌های تخمیری سنتی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 351-366]
  • نوشیدنی ارزیابی ترکیبات میکروبی و شیمیایی نوشیدنی‌های تخمیری تولیدشده از آجیل ببر (Cyperus esculentus) و چغندر (Beta vulgaris) [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 223-232]
  • نیتروزآمین ارزیابی خصوصیات و ویژگی‌های سوسیس ماهی قزل‌آلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 17-28]

و

  • ویروس تأثیر آدامس‌‌های زغالی در کاهش غلظت مواد و ترکیبات ناخواسته: رنگ‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها در بزاق [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 199-208]

ه

  • هستۀ انگورقرمز استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بسته‌بندی‌شدۀ تازه در دمای یخچال [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 169-182]
  • همبرگر بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبه‌غلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 247-256]
  • هیدروژل کامپوزیت کورکومین بارگذاری‌شده در هیدروژل تقویت‌شده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 303-318]